ОСТАННІ НОВИНИ

Молодіжку Ляшка звинуватили у брехні із висадкою 12 тисяч дерев на Львівщині

Омелян Шевчук

|

На Львівщині розгорівся скандал довкола висадки 12 тисяч дерев поблизу селища Добротвора. За даними організаторів акції, на висадці дерев незаконно піариться «Радикальна партія» Олега Ляшка – її молодіжний осередок. Про це Львівському порталу повідомили  організатори заходу, компанія Octo via Group.

«Молодіжне крило «Радикальної партії» Олега Ляшка розмістило інформацію…, в якій заявляє, що 21 жовтня організувало висадку лісу недалеко від смт. Добротвір, Львівської області. Проте, дана інформація є суцільним обманом та ганебним піаром молодіжної політичної організації», – йдеться у повідомленні організаторів.

За даними компанії організатора, ініціатива існує із 22 березня 2014 року та кожного року, коли весною та восени їхні працівники організовують добровольців на посадку лісу.

«Висадка лісу, що відбулася 21 жовтня 2017 року уже восьма із організованих нами. Цього разу ми посадили близько 20 тисяч саджанців на 4 га лісової ділянки. Загалом за всі роки акції висаджено близько 160 тисяс дерев на 24 га поблизу Соснівки, Жовкви, Замочка та Добротвору. За декілька тижнів до старту ми оголошуємо про даний захід та збираємо охочих. Зазвичай це компанії друзів, знайомих, інколи представники різних організацій та компаній. Ми забезпечуємо транспорт, смачний перекус на терені лісу, весь потрібний інвентар, ведемо перемовини з лісничими угіддями та домовляємося про доставку саджанців», – розповів ідейник екологічної кампанії Ігор Дулин.

За словами І. Дулина, цього року сталася прикра небувалість. До благодійної акції зголосилися долучитися представники молодіжного крила радикальної партії Олега Ляшка, яка присвоїла собі статус організатора даного заходу.

«Цього разу до нас добровольцями долучилось Молодіжне крило радикальної партії в кількості 7 чоловік, так-сяк попрацювали, поїли приготованої лісниками юшки і поїхали. А через годину я бачу, як на одному зі сайтів з’являється інформація, в якій йдеться про те, що саме Молодіжне крило радикальної партії організувало цю акцію», – зазначив він.

Тепер організатори акції офіційно просять представників молодіжного крила «Радикальної партії» прибрати неправдиву інформацією з усіх інформаційних порталів, на яких вона була розміщена.

«Просимо зняти наступний пост…Ми вклали наші ресурси та старання, щоб створити цей проект, тому просимо вас, не спотворювати інформацію собі на користь та робити собі PR на нашій роботі. Цей проект втілений виключно на благо громади!», – заявляють організатори.

Також організатори вимагають спростування даної інформації й на офіційні сторінці партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *