ОСТАННІ НОВИНИ

Інформаційний центр парку «Знесіння» перетворили у кабак: щонеділі тут влаштовують п’яні забави,- активістка

Соломія Головіна

|

Щонеділі в інформаційно-освітньому центрі РЛП «Знесіння» відбуваються гучні п’яні гульбища. Про це повідомила у Facebook голова ГО «Магдебурзьке право» Зоряна Іванків, передає Львівський портал.

За її словами, у ніч на 22 жовтня в інформаційно-освітньому центрі РЛП «Знесіння» відбувався «нічний музичний балаган».

«Цілу ніч інформаційний центр гуляв, забавлявся, пиячив. Музика гриміла на цілий округ. Місцеві жителі вночі неодноразово викликали наряди поліції. Учасники балагану пояснювали, що вони мають дозвіл від міської ради. Одній з жительок викликали швидку допомогу, так як гучна музика спричинила виникнення гіпертонічного кризу», – розповіла Зоряна Іванків.

Також вона зазначила, що зверталася з цього приводу до в.о.директора парку М.Задорожної, але вона ніяк на це не відреагувала.

«Натомість заявила, що учасники мають дозвіл від міськради на цей балаган», – додала активістка.

Водночас вона зазначила, що такі гуляння у парку відбуваються постійно.

«Щонеділі в інформаційно-освітньому центрі відбуваються п’янки, гуляння, забави. Дирекція здає в оренду приміщення для проведення святкувань. Тому до сьогодні не встановлена відеокамера, яку хотіли встановити громадські захисники РЛП «Знесіння». Зупинимо вакханалію дирекції ландшафтного парку «Знесіння». РЛП «Знесіння» – це сакральна територія, а не кабак!», – зауважила Зоряна Іванків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *