ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині побили нардепа від Радикальної партії: поліцейські відкрили кримінальне провадження

Юлія Шпак

|

Вчора, 22 жовтня, у Сколівському районі Львівщини побили народного депутата від Радикальної партії Андрія Лозового. Цю інформацію нардеп підтвердив на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Львівщини, 22 жовтня до Сколівського відділення поліції о 18.52 надійшло повідомлення від  жителя райцентру Сколе про те, що  в селі Хащованя Сколівськогорайону працівники одного із відпочинкових комплексів спричинили тілесні ушкодження народному депутату України.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що народний депутат України 22 жовтня перебував на зустрічі з виборцями у Народному домі «Просвіта» села Хащованя Сколівського району.  Близько  18.25, в ході  зустрічі з громадськістю  у приміщенні «Народного дому» відбувся словесний конфлікт між 37-річним жителем Сколівського району та народним депутатом України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст 346 КК України (Погроза вбивством, заподіянням шкоди здоров’ю, знищенням або пошкодженням майна, а також викраденням або позбавленням волі щодо народного депутата України, керівника політичної партії України, а також щодо їх близьких родичів, вчинена у зв’язку з їх державною чи громадською діяльністю,- карається позбавленням волі на строк до п’яти років).

Обставини даної події розслідуються.

Фото: 24 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *