ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі затримали командира розвідувального взводу

Соломія Григор'єва

|

За не створення перешкод під час проходження військової служби та неподання військовика у списки військовослужбовців, що самовільно залишили військову частину – 10 000 гривень. У стільки «оцінив свої послуги» командир розвідувального взводу батальйону однієї із військових частин Львівщини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, передає кореспондент Львівського порталу.

Викрили офіцера вчора, 20 жовтня, на одержанні від підлеглого військовослужбовця чергової частини хабаря – 4 000 гривень військові прокурори Львівського гарнізону спільно з УЗЕ ДЗЕ Національної поліції України у Львівській області. Неправомірну вигоду виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події у повному обсязі.

«За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій плануємо повідомити здирнику про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, а опісля – звернутися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Сенюк.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *