ОСТАННІ НОВИНИ

Опубліковано шокуюче відео смертельного наїзду на людей у Харкові (18+)

Омелян Шевчук

|

У мережу виклали перше відео, що фіксує момент наїзду на людей у Харкові, в якій загинули шестеро людей. Відео опублікував на своїй сторінці народний депутат, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Це страшне відео Харківської трагедії, має надовго стати німим уроком всім тим, хто перевищує швидкість і прагне заощадити кілька секунд проїжджаючи на жовтий сигнал світлофора», – повідомив Анон Геращенко.

За його словами, за два роки водійка «Лексусу» 8 разів порушувала правила дорожнього руху!

«За останні два роки, водій «Лексуса» 8 !!! разів затримувався патрульною поліцією Харкова за порушення правил дорожнього руху. Починаючи від проїзду на червоне світло, перевищення швидкості і закінчуючи порушенням правил паркування.

Кожен раз їй виписувалися штрафи в розмірі гривні 255 – 510 грн. Однак це не зробило ніякого виховного ефекту. Висновок – потрібно докорінно міняти систему покарання за порушення ПДР в сторону їх посилення», – повідомив він.

Після цього випадку на водіїв україни очікує посилення відповідальності за порушення ПДР.

«Ми використовуватимемо польський досвід, коли за сукупністю порушень правил дорожнього руху, водій повинен позбавлятися водійських прав до перездачі іспитів», – анонсував Антон Геращенко.

Раніше повідомлялося, що позашляховик влетів у натовп людей у центрі Харкова: загинуло шестеро осіб.

Також відомо, що порушниця на великій швидкості намагалася пролетіти перехрестя у напрямку славнозвісного пішохідного переходу. На своєму шляху автівка врізалася у інше авто, і полетіла некерованою у натовп людей…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *