ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в інфекційну лікарню потрапило 12 відвідувачів «Панської чарки», що харчувались там у різні дні

Єва Корнійчук

|

Упродовж 3-х днів: 14, 15 та 16 жовтня, за медичною допомогою внаслідок харчового отруєння звернулися 12 осіб (різні групи відпочиваючих), які харчувалися в ресторані «Панська чарка». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Так, 16 жовтня о 22.30 год. до Львівського обласного центру ЕМД МК надійшло повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної лікарні почали  госпіталізовувати пацієнтів із симптомами гострої кишкової інфекції, які  14 жовтня  святкували весілля в ресторані «Панська Чарка», що на вул. Винниченка, 3. Проте 17 та 18 жовтня звернення і госпіталізація продовжились, але не тільки з числа тих, які святкували весілля, а харчувались в цьому ж ресторані з компаніями (дні народження) 15 та 16 жовтня.

Станом на 11.00 год. 18 жовтня всього із «вогнища» інфекції за допомогою звертались 12 осіб, в тому числі 2 дітей. З них із діагнозом гострої кишкової інфекції госпіталізовано 11 осіб, в тому числі 2 дітей. Ще 1 особа перебуває на амбулаторному лікуванні. Стан всіх госпіталізованих пацієнтів – середньої важкості.

За епіданамнезом,  гості під час весілля споживали страви, які  готувалися  як в ресторані, так і в домашніх умовах, і були принесені на весілля (кондитерські вироби). Учасники днів народжень вживали різноманітні страви – м’ясну нарізку, у тому числі паштет, овочі гриль, салат «Цезар».

Як відомо, ресторан «Панська чарка» має стосунок до народних депутатів братів Дубневичів. Зокрема, згідно даних Youcontrol, одним із бенефіціарних власниківТзОВ «Глинянська вежа», що володіє закладом, є дружина Богдана Дубневича – Тетяна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *