ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові місячні квитки на проїзд у трамваях та тролейбусах можна придбати за допомогою банківських карток

Вероніка Рой

|

У Львові місячні трамвайні та тролейбусні квитки можна буде придбати за допомогою картки будь-якого банку. Про це сьогодні, 18 жовтня, під час брифінгу розповів директор ЛКП «Львівелетротранс» Михайло Сидорович, передає кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні місячний квиток можна придбати через сайт «Львівелетротрансу», через картку будь-якого банку. Львів’янам потрібно просто потрібно зайти на наш сайт і за допомогою смартфона можна вирішити це питання», – розповів він.

Як уточнив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелетротранс» Іван Бондар, для того, аби придбати місячні квитки львів’янам потрібно зайти на сайт tickets.lvivelectrotrans.com.ua.

«Згодом у електротранспорті будуть  QR –коди, які можна просканувати і перейти та придбати місячні проїзні квитки. Сьогодні сайт працює ще з проблемами, але в найближчі дні він працюватиме в нормальному режимі», – зазначив він.

Також Михайло Сидорович додав, що від завтрашнього дня пасажири можуть придбати проїзний квиток у водія.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місячні квитки на проїзд у електротранспорті Львова можна придбати онлайн через додаток «Приват-24».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *