ОСТАННІ НОВИНИ

На лікарняних ліжках опинилися вже 10 жертв весільного бенкету у «Панській чарці»

Омелян Шевчук

|

Впродовж 3-х днів за медичною допомогою звернулися 11 осіб, які харчувалися в ресторані «Панська чарка». 10 із них перебуває на стаціонарі у лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, впродовж 3-х днів – 14, 15 та 16 жовтня, за медичною допомогою внаслідок харчового отруєння звернулися 11 осіб (різні групи відпочиваючих), які харчувалися в ресторані «Панська чарка».

Зокрема, в суботу за медичною допомогою звернулися 6 осіб, в неділю – 4 особи, і в понеділок за допомогою звернулася ще 1 особа.

Стаціонарно продовжують лікуватися 10 постраждалих.

Як відомо, спочатку отруєних на весіллі було четверо, учора ввечері стало відомо про ще одну особу з числа гостей. Станом на 06:00 год. 18 жовтня на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувало вже 6 осіб з діагнозом: гостра кишкова інфекція.

Стан всіх пацієнтів  – середньої важкості.

Як відомо, ресторан «Панська чарка» має стосунок до народних депутатів братів Дубневичів. Зокрема, згідно даних Youcontrol, одним із бенефіціарних власниківТзОВ «Глинянська вежа», що володіє закладом, є дружина Богдана Дубневича – Тетяна.

У «Панській чарці» висловили свою офіційну позицію щодо цього інциденту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *