ОСТАННІ НОВИНИ

АТОвці кажуть, що скандал із дерибаном землі у Солонці – надуманий

Соломія Головіна

|

20 гектарів землі за межами села Солонка цілком законно мають перейти у власність учасників АТО, тут нема місця для якихось корупційних схем і дерибанів. Про це у коментарі Львівському порталу заявив «кіборг» 80-ї аеромобільної бригади Дмитро Баховський.

За його словами, під час сесійного засідання депутати Солонківської сільської ради дали згоду на виділення цих ділянок учасникам бойових дій. Більше того, як він додав, є вже відповідне рішення з Держгеокадастру про дозвіл на виготовлення техдокументації.

Також Дмитро Баховський пояснив, що більшість учасників бойових дій, які претендують на виділення землі, – зі Львівщини.

«П’ять з них є місцевими мешканцями. Дехто не є родом зі Львівщини, однак вони служили у 80-ій бригаді», – сказав він.

Отож Дмитро Баховський додав, що землю учасникам АТО виділяють законно, і не йдеться ні про які корупційні схеми:

«Люди, які зараз піднімаються і кричать, що це корупція, не мають ніякого відношення до цієї справи. Всі ці землі оформлені згідно із законодавства, все зроблено грамотно та юридично правильно. Зараз робиться технічна документація, і ця земля переходить у власність тих АТОвців, які є у списку…

Депутати, які кажуть, мовляв, все це корупційні схеми, – це старі воїни, у них така корупційна сутність, що через них все має проходити, з ними мають ділитися і враховувати їхнє слово. Хоча ніякої участі, зокрема, по документації і всьому іншому, окрім того, як підняти руку на голосуванні, вони не брали».

Додамо, нещодавно з’явилася інформація про те, що 20 гектарів землі поблизу Львова можуть роздерибанити місцеві олігархи, які прикриваються АТОвцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *