ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль «Я майбутнє України» допоможе дітям та мамам, які не мають даху над головою

|

У Мистецькому Арсеналі в Києві відбудеться сімейний фестиваль для всієї родини «Я майбутнє України». Зібрані за квитки кошти перерахують на купівлю будинку для дітей та мам, які не мають даху над головою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі благодійного всеукраїнському проекті «Місто добра».

Благодійний фестиваль відбудеться 12 листопада. Головна ціль – порятунок дітей від потрапляння в інтернати та дитбудинки, підтримка найбідніших сімей в кризових ситуаціях, а також надання опіки, реабілітації та прихистку дітям сиротам з інвалідністю які знаходилися під опікою бабусь та дідусів.

«Малюки та дітлахи, матусі та татусі, бабусі та дідусі – гайда усі у Мистецький Арсенал 12 листопада на розваги для всієї родини! Зірки, веселощі та фотосесії – все, щоб зробити життя яскравішим та добрішим. А найголовніше – фотовиставка «Мрій», на якій діти із синдромом дауна та діти з інклюзією разом із зірками втілили свою мрію – ким вони хочуть стати, коли виростуть», – йдеться у повідомленні організаторів.

Усі гроші, вилучені за квитки, підуть на купівлю будинку для дітей та мам, які не мають даху над головою. Вартість маєтку 55 тисяч доларів.

«З вашою допомогою, «Місто добра» відчинить свої двері для дітей-сиріт, з інвалідністю, мам, які опинились в кризових ситуаціях, врятує дітлахів від інтернатів та дитбудинків. Дім – це місце, де добре, тепло і панує любов… Подаруймо разом з благодійним фондом «Я Майбутнє України» дім для кожної дитини», – закликають організатори.

Квитки на фестиваль можна придбати на Karabas.com за посиланням https://kiev.karabas.com/ua/blagodijna-podiya-ya-majbutnye-ukrayini
Детальніше про проект МІСТО ДОБРА: http://www.future-ukr.org.ua/misto-dobra/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *