ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розписали суху нічию зі «Зіркою» у Кропивницькому

Лаврентій Дубич

|

У першому колі, у матчах на виїзді, карпатівці жодного разу не змогли забити у ворота суперника. Усе могло і мало змінитися в першому поєдинку другого етапу чемпіонату, в Кропивницькому, куди «зелено-білі» поїхали на матч проти «Зірки». Сергій Зайцев зі своїми підопічними повністю переграв Романа Монарьова, зокрема, тактично і фізично, але усі потуги львів’ян не змогли змінити «нуль» на табло кропивницького стадіону. Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

У першому таймі «Карпати» виглядали дуже організовано та солідно. Усі гравці добре знали своє місце на полі і спокійно контролювали хід матчу. Карпатівська оборона дуже просто відбивала нечисленні атаки господарів, а Голодюк та Тіссоне надійно тримали центр поля. Уже з перших хвилин здалося, що «зелено-білі» не матимуть проблем, знайдуть свої моменти і їх реалізують. Тим паче, що «Зірка» виглядала більш ніж пасивно в атаці, а оборона кропивничан не завжди встигала перекрити усі зони та персонально опікати найбільш небезпечних гравців «левів».

Найкращий момент до перерви мав Олександр Гладкий. Відбивши атаку «Карпат», господарі проґавили випад Тіссоне, який у боротьбі встиг віддати пас на форварда. Гладкий опинився абсолютно сам перед воротами Паста: до його послуг були усі чотири кути, але Сашко пробив по центру і влучив просто в голкіпера. Було від чого схопитися за голову…

По перерві «Зірка» на певний час перехопила ініціативу, але реальної загрози біля володінь Підківки не спостерігалося. Контроль м’яча не переростав в моменти чи гострі удари, а з проходами, навісами та подачами, захист справлявся.

А от господарі не встежили за швидким та активним Мякушком, який мав стати автором гольової передачі. Зібравши на фланзі кількох суперників, Сергій класною передачею знайшов Худоб’яка, який акурат вривався до карної зони. Перебуваючи без опіки зі сторони суперників, Ігор сильно пробив з лівої, але круглий пролетів занадто високо…

«Зірка» підсіла і не встигала повертатися до своїх воріт, що дозволило карпатівцям створювати хороші моменти під час контрвипадів. Так, після обрізки в центрі поля, м’яч потрапив до Мякушка, який розправився із опонентом, що дозволило йому викотити ідеальну передачу під удар Голодюку. Олег якраз опинився абсолютно сам в штрафному майданчику і нічого не перешкоджало йому завдати такого необхідного для «Карпат» удару. Але Голодюк не пробив. З ідеальної позиції він вирішив поділитися м’ячем із Худоб’яком, який тільки добігав до лінії штрафного. Без підготовки удар не вдався, до того ж, двоє захисників перекривали потенційні траєкторії польоту м’яча.

«Карпати» мали перемагати, але у підсумку завершили матч нульовою нічиєю і вже наступного тижня проведуть дуже важкий поєдинок у Полтаві, проти місцевої «Ворскли».

12-й тур. 15.10.2017, 14:00. «Зірка», Кропивницький. 1 788 глядачів.

Арбітр – Денис Шурман (Вишневе, Київська обл.).

Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк), Володимир Висоцький (Малокатеринівка, Запорізька обл.).

Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Делегат ФФУ – Володимир Фощій (Черкаси).

Спостерігач арбітражу – Юрій Власенко (Київ).

 «ЗІРКА»: Паст, Качараба, Драченко, Загальський, Гедж, Прядун (Петров, 88), Рассадкін (Кондраков, 71), Пепе (Полегенько, 32), Ковальов, Чичиков, Цюпа.

Запасні: Льопка, Фаворов, Бруно, Дришлюк.

Головний тренер – Роман Монарьов.

 «КАРПАТИ»: Підківка, Федецький, Нестеров, Кортеджано, Мірошніченко, Тіссоне, Голодюк, Мякушко (Акулінін, 86), Ді Франко (Лебеденко, 61), Ксьонз (Худоб’як, 71), Гладкий.

Запасні: Мисак, Лобай, Карраскаль, Гуцуляк.

Головний тренер – Сергій Зайцев.

Попередження: Качараба, 76, Драченко, 85, Прядун, 88, Петров, 90+2 – Мякушко, 28, Голодюк, 44.

Фото: ФК «Карпати»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *