ОСТАННІ НОВИНИ

«Допомога родинам заручників»: львів’ян запрошують на благодійний аукціон

Юлія Шпак

|

Завтра, 17 жовтня, у Львові відбудеться благодійний аукціон на підтримку сімей полонених та зниклих безвісти. Про це у Facebook повідомляють організатори.

Як зазначають організатори у рамках заходу планується показ документального фільму «Коли повернеться тато?», а  також будуть показані світлини родин та дітей полонених.

«Вдома у заручників залишаються дружини, діти, батьки, які потребують як і матеріальноі, так і моральноі підтримки, розуміння, що про іх біду краіна не забула. На аукціоні будуть представлені різнопланові лоти – вишивки, вироби з бісера, тощо від родин заручників та небайдужих людей, книжки, збірки віршів Олени Степової, роботи із кераміки видатних украінських керамістів Павла Сахно і Віри Шевченко, декупажні вироби Наталлі Кравцовоі та Vsktorii Drevlook та інші роботи . Вилучені гроші на аукціоні будуть перераховані родинам заручників», – йдеться у повідомленні.

Аукціон відбудеться  у завтра, 17 жовтня о 18:00 у Будинку офіцерів за адресою вул. Театральна, 22, 3 поверх, 4 аудиторія.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *