ОСТАННІ НОВИНИ

У середу на Львівщині гудітимуть сирени

|

Для перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення 18 жовтня 2017 року в період з 14:50 год. до 15:00 год. проводитимуть навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени та будуть передаватись повідомлення для населення через засоби телебачення та радіомовлення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території м. Львова, м. Стрия, м. Дрогобича, м. Самбора, м. Трускавця, м. Червонограда, м. Борислава та м. Сокаля проводитимуть електронне опитування мешканців міст: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань. На підставі проведеного опитування щодо удосконалення системи оповіщення та покращення якості оповіщення.

Звертаємо увагу, що доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15:00 год. 18 жовтня до 24:00 год. 20 жовтня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *