ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні майже всю ніч шукали у лісі 78-річну бабусю

Юлія Шпак

|

Львівські патрульні розшукали жінку, яка заблукала в лісі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, приблизно о половині 11 вечора, патрульні отримали повідомлення від родини жінки, яка заблудилася в лісі. 78-річна жінка пішла ввечері на цвинтар, а коли поверталася вже стемніло, не туди повернула та втратила орієнтир.

Загублена подзвонила рідним, а вони в свою чергу звернулися за допомогою до патрульної поліції. Поліцейські подзвонили жінці, вона повідомила, що блукає в лісі десь між селами В’язова та Туринка, Жовківського району Львівської області. Деякий час вони були на зв’язку, проте згодом її мобільний телефон розрядився. Патрульні прочісували територію лісу метр за метром.

Для того, аби самим не заблукати, патрульні використовували GPS-навігатор, на якому відмічали вже перевірені території. Аж о 5 ранку, патрульні натрапили на жінку. Вона дуже зраділа появі людей та була вдячна інспекторам, що вони знайшли її. Змучену, проте щасливу жінку патрульні передали родині.

«Дуже дякую хлопцям, за виконання поставленого завдання, за проявлене терпіння і наполегливість в пошуку жінки. Молодці!», – похвалив роботу своїх підопічних командир 2 батальйону Роман Бліхарський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *