ОСТАННІ НОВИНИ

За два дні з центру Львова евакуювали сім неправильно припаркованих автівок

Юлія Шпак

|

У центральній частині Львова масово евакуюють неправильно припарковані автомобілі, які перешкоджають руху транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Напередодні патрульні поліцейські проводили відпрацювання порушень правил дорожнього руху на вулицях Університетська та Листопадового чину. Там автомобілі часто паркуються на пішохідних переходах, на тротуарах, а також перешкоджають руху автомобілів.

Відтак, вчора патрульні евакуювали 4 транспортні засоби, які суттєво перешкоджали руху. Тепер їм окрім послуг евакуатора (700 гривень)  та арештмайданчика (150 гривень / доба) за зберігання, доведеться оплатити штраф – 510 гривень. Також винесли 10 постанов на водіїв, які встигли забрати свої автомобілі. Вони мають сплатити – 255 гривень штрафу.

Сьогодні відбувається відпрацювання на Проспекті Свободи. Патульними вже евакуйовано 3 автомобілі і винесено кілька постанов.

Такі відпрацювання відбуватимуться впродовж кількох тижнів. Шановні водії, не порушуйте правил дорожнього руху, збережіть не лише власні нерви, а й гроші!

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *