ОСТАННІ НОВИНИ

До 12 років в’язниці грозить луганчанину, який «вкрав» у львів’ян 33 млн грн

Єва Корнійчук

|

Прокуратура Львівщини скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Луганщини, який отримав понад 33 млн грн від незаконного продажу комунальної власності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, слідчими Нацполіції завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно уродженця Луганщини, який використав підроблені документи, незаконно заволодів, а згодом продав об’єкти нерухомості, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Львова.

Такі дії шахрая завдали шкоди Львівській міській раді на суму понад 33 млн грн.

До обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково:

За вчинення злочинів, передбачених ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч.4 ст.190 (шахрайство), ч.1 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

На даний час, у Сихівському районному суді вже відбулось підготовче засідання, за результатами якого вказане кримінальне провадження призначено до судового розгляду.

Додамо, що із 2007 до 2017 року у Львові було вкрадено 81 приміщення, що належить місту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *