ОСТАННІ НОВИНИ

Паролі Ганущина. Голову облради звинуватили у маніпуляціях депутатами під час голосувань

Соломія Головіна

|

Депутат Львівської обласної ради Ігор Тенюх під час сьогоднішнього засідання сесії звинуватив голову облради Олександра Ганущина у маніпуляціях депутатами під час голосування за проекти рішення. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Він звинуватив голову ЛОР у тому, що той перед прийняттям того чи іншого проекту рішення використовує певні паролі: «прошу підтримати» і «прошу визначитись». Мова йде про те що, другу фразу Олександр Ганущин використовує, коли просить депутатів не підтримувати це рішення.

«Не може і не має права голова обласної ради маніпулювати депутатами. Тому, я вношу пропозицію, щоб із наступної сесії шановний пан голова просто говорив одну фразу «ставлю на голосування». І все. А тоді депутати, які сидять в цьому залі, нехай визначаються. Я звертаюся до вашої совісті, адже люди нас обирали, щоб ми відстоювали українські позиції, інтереси Львівщини», – обурився Ігор Тенюх.

Своєю чергою Олександр Ганущин наголосив, що ця ситуація є надуманою.

«У нас кожен 3 84 депутатів здатен сам приймати рішення, незважаючи на виступ того чи іншого депутата з мотивів чи без. Тому проблема є надуманою, як би її не намагалися подати окремі громадяни», – сказав голова облради.

Фото: Варіанти

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *