ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові слухатимуть апеляцію стосовно скасування парку «Знесіння»

Катерина Родак

|

Завтра, 10 серпня, о 11:15 у Львівський Апеляційний Адміністративний Суді (Саксаганського, 13) відбудеться судове засідання стосовно скасування парку «Знесіння».

Так, суд слухатиме апеляцію проти рішення Сихівського районного суду про скасування державного акту на землю парку Знесіння подають сили захисту парку.
«Друзі, ця справа напряму стосується нелегальної забудови коло Лисої Гори, проти якої ми вже 8 місяців ведемо нашу боротьбу #врятуй_знесіння. Якщо державний акт на землю парку Знесіння буде-таки скасовано, будь-який забудовник зможе прийти на цю територію і розпочинати нищення парку!!!», – зазначають захисники парку «Знесіння».

«Історія почалася із самозахопленою автостоянкою в парку біля вулиці Харківськоі. Тепер на цій ділянці хочуть будувати багатоповерхівку. І щоб легалізувати забудову парку, суд (зауважте, Сихівський! Вгадайте, яке він відношення має до Знесіння, крім того, що так було легше “порішати” справу?) не знайшов кращого виходу, як просто перекреслити ВЕСЬ парк Знесіння, скасувавши державний акт на землю.
І це дуже на руку як “нашому” Архібуду, так й іншим ласим на паркову землю забудовникам. І нещодавні громадські слухання в міськраді це одна із частин великого плану знищення Знесіння…», – розповідають активісти.

Відтак усіх небайдужих просять прийти на судове засідання 10 серпня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *