ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч у Львові патрульні спіймали чотирьох чоловіків з наркотиками

Юлія Шпак

|

За ніч патрульні опрацювали чотири випадки пов’язані з наркотиками.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

На вулиці Шпитальній, близько 3 години ночі, патрульні помітили чоловіка, який різко змінив напрямок руху коли побачив службовий автомобіль. Громадянин спробував зайти в під’їзд, проте він був закритий. Інспектора зупинили чоловіка та попросили розповісти, що він робить так пізно на вулиці. 30-річний чоловік відповів, що вийшов за продуктами, сам він з іншої області, а до Львова приїхав на співбесіду. Під час розмови чоловік поводив себе підозріло, тому інспектор попросив показати, що саме він купив та запитав чи має при собі заборонені речовини.

Тоді особа витягнула з кишені згорток. Всередині була речовина рослинного походження. Також чоловік мав при собі різні медичні препарати та краплі для очей. Громадянин визнав, що це марихуана, яку йому передав знайомий. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила речовину на експертизу.

О тій самій годині, на вулиці Володимира Великого, патрульні виявили в 26-річного мешканця одного з сіл Львівської області речовину наркотичного походження. Чоловік сказав, що це для власного споживання, ніколи проблем з законом не мав та запевнив, що таке більше не повториться. Патрульні викликали на місце події слідчих, які зафіксували дану подію та вилучили речовину.

Раніше, на вулиці Тракт Глинянський, тактична група Управління патрульної поліції побачила підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневої перевірки, в лівій кишені виявили речовину зеленого кольору. Громадянин відмовився щось коментувати. На місці події працювали слідчі, які вилучили речовину.

На вулиці Низинній, під час перевірки нічних закладів, в чоловіка виявили порошок білого кольору. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Після того, як експерти вилучили речовину, чоловіка доставили до Залізничного відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *