ОСТАННІ НОВИНИ

Нічна негода у Львові повалила десятки дерев

Соломія Григор'єва

|

За оперативними даними, через шквальний вітер в місті впало 33 дерева, зокрема: у Залізничному районі – 19, у Галицькому – 3, у Франківському – 6, у Шевченківському – 2. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Три дерева впали на машини. На пл. Двірцевій, 2 вітром пошкоджено МАФ, на вул. Староєврейській – літній майданчик. На вул. Бандери гілкою пошкоджено лінії електропередач, тому трамвай №1 курсує по маршруту трамваю №9. На вул. Стрийській було пошкоджено лінію електропередач, але рух вже відновлено. На вул. Окружній впав білборд. На вул. Городоцькій вітром зірвало дах, на частині вулиці відсутнє електропостачання. Також були часткові зміни в русі тролейбусів, через падіння гілок на лінії.

Також на «Гарячій лінії міста» повідомили, що є аварійне відключення електроенергії за такими адресами: вул. Навроцького (Сихівський район), вул. Кордуби і Нижанківського (Личаківський район), вул. Зв’язкова, Окружна (Франківський район), вул. Курортна, Верескова, Винниця, Грабова, бічна Озерна (Шевченківський район).

Комунальні служби міста працюють, аби якнайшвидше прибрати наслідки негоди.

вул. Заньковецька,9
вул. Величковського, 7
вул. Роксоляни
вул. Панча

Також у прес-службі Патрульної поліції Львова повідомили, що копи впродовж ночі ліквідовували наслідки вітряної бурі.

Увага! Негода триває! Зважайте на обірвані електричні дроти та за можливості оминайте дерева!

Фото: Варта-1, Патрульна поліція, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *