ОСТАННІ НОВИНИ

Через ремонт водогону мешканці Личаківського району залишились без води

Вероніка Рой

|

У зв’язку із несприятливими погодними умовами і необхідністю ліквідації аварійної ситуації на водогоні «Винники-Львів», до завершення ремонтних робіт (орієнтовно 7 жовтня) повністю припинено подачу води у Личаківський район міста. Подача води в центральну частину міста здійснюється з пониженим тиском. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, у зв’язку із заміною аварійної ділянки магістрального водогону діаметром 1000 мм «Винники-Довга» (м. Винники, школа-інтернат на вул. Галицькій), з 5 жовтня було припинено подачу води в м. Винники, Личаківський район, Сихівський район обмежений вулицями: вул. Дністерська – вул. Білоцерківська – вул. Дунайська – вул. Липова Алея – вул. Зелена (парна сторона № 130-254, непарна № 115-275).

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», на час ремонтних робіт подача води у Сихівський район здійснюється за графіком: з 06.00 год до 08.00 год і з 18.00 год до 20.00 год. А в Личаківський район подачу води відновлять лише після завершення всіх робіт. Відновлення стабільного водопостачання планують з 7 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *