ОСТАННІ НОВИНИ

Через пиятику і гульбу з поїзда «Інтерсіті» висадили компанію із 30 людей

Дарина Смеречанська

|

Через порушення громадського порядку 5 жовтня зі швидкісного поїзда Інтерсіті+ № 706 Перемишль – Київ висадили групу пасажирів у кількості 30 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця».

Як зазначається, під час поїздки у швидкісному поїзді група пасажирів із Перемишля до Києва після відправлення поїзда зі станції Львів почали вести себе зухвало, дуже голосно розмовляти, вживати алкогольні напої, порушувати громадський порядок та заважати спокійно подорожувати іншим пасажирам.

«З метою дотримання порядку під час подорожі та для забезпечення комфорту інших пасажирів, а також відповідно до пункту 8.38 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, цю групу було висаджено по станції Коростень із залученням чергового по вокзалу та представників поліції, а на проїзних документах поставлено відповідні відмітки.

Звертаємося до всіх пасажирів із проханням під час будь-яких подорожей, у тому числі залізничним транспортом, завжди дотримуватися громадського порядку, бути ввічливими та чемними, не порушувати права та законні інтереси інших пасажирів, поважати інших пасажирів», – наголошують у «Укрзалізниці».

Фото: Твоє місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *