ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських бюджетних установ стартував опалювальний сезон

Соломія Григор'єва

|

У Львові розпочинається опалювальний сезон для бюджетних установ. Від сьогодні, 3 жовтня, розпочинається опалювальний сезон для закладів освіти, охорони здоровꞌя та культури. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Згідно з розпорядженням, від сьогодні, 3 жовтня, теплопостачальні підприємства розпочинають подачу опалення до бюджетних установ (школи, садочки, лікарні, поліклініки, заклади культури) на підставі письмових звернень керівників закладів.

«Зазвичай опалювальний сезон для бюджетних установ розпочинається швидше, ніж для населення. Опалення подаємо на основі листів-звернень. Отож, згідно з розпорядженням міського голови, ми готові відновити подачу тепла до шкіл, садочків, лікарень і поліклінік, якщо будуть листи-звернення від них», – розповідають тепловики.

Нагадаємо, у новому опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок підприємство вже відновило подачу опалення до 4 бюджетних установ на основі листів-звернень керівників закладів. Опалення отримує: обласна клінічна лікарня (вул. Чернігівська, 7), оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ ім. І. Франка (вул. Черемшини, 44), 3-тя міська клінічна лікарня (вул. Рапапорта, 8), міський комунальний клінічний пологовий будинок (вул. Мечникова, 8).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *