ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці та Дрогобичі пройшов невеликий землетрус

Юлія Шпак

|

В ніч на 30 вересня на Львівщині пройшов незначний землетрус. Про це у соціальних мережах повідомили мешканці Трускавця та Дрогобича.

«Як повідомляє Роман Бучкович, сьогодні уже 30-го вересня о 0:47 год у місті Трускавці я, і, думаю, не тільки я, відчув поштовх землетрусу. Як наслідок, щезло світло в моєму будинку та на території фірми «Терен». Підозрюю, що нема світла і на Мазепи. Вуличне освітлення наразі є», – написав координатор спільноти «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Начальник сектору зв’язків зі ЗМІ головного управління ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев підтвердив ZAXID.NET інформацію про нічні поштовхи.

«Ми отримали інформацію від ЛОДА про те, що був зафіксований незначний землетрус в районі Дрогобича. Але поштовхи були незначними, тому кількість балів не зафіксували. Жодних пошкоджень та руйнувань не було», – сказав Туровцев.

Згодом депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що в селі Модричі в Дрогобицькому районі стався обвал карстової породи.

«Обвал карстової породи діаметром 200м, глибиною 30 м відбувся на території с. Модричі, Дрогобицького району, 300 метрів від дороги та 1 км. до найближчої будівлі. Пошкоджено дві електроопори. Електропостачання населених пунктів не перервано. Потерпілих не має.  Що саме спричинило обвал наразі невідомо, це з’ясують експерти», – пише «Варта-1».

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *