ОСТАННІ НОВИНИ

На одному з перехресть Львова патрульні за годину оштрафували десяток порушників

Соломія Григор'єва

|

Під час відпрацювання, на перехресті Стрийська-Наукова, патрульні оштрафували близько 10 порушників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Протягом години, на перехресті Стрийська-Наукова, патрульні зупинили більше 10 автомобілів, водії яких здійснили дане правопорушення. В більшості випадків керманичі не визнавали своєї вини, незважаючи на очевидний факт. Варто зазначити, що порушення правил проїзду перехресть входить в п’ятірку причин ДТП з потерпілими.

Зазначимо, що патрульна поліція провела у годину пік відпрацювання на перехресті Стрийська-Наукова, де водії ігнорують вимоги знаку «Напрямок руху по смугах» чим створюють аварійні ситуації та штучні затори. Загалом, з початку року на цій ділянці дороги сталося три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, тож будь-яке порушення на цій ділянці може призвести до трагічних наслідків. Також, досить часто на це правопорушення вказують свідомі водії, які очікують в правильному ряді можливості проїхати перехрестя та спостерігають, як порушник здійснює випередження та вклинюється у транспортний потік. Це створює суттєві незручності для всіх учасників дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *