ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 427 тисяч родин Львівщини отримують субсидію на комуналку

|

Станом на 29 вересня 2017 року в області одержують житлову субсидію 426 612 сімей (домогосподарство), що становить 53 % населення області. В цілому підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона громадян області (середня кількість  членів домогосподарства, яким призначено субсидію складається з 3 осіб). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Окрім того, до органів соціального захисту населення звернулось 131 734 одержувачів житлової субсидії з 140 830 (93,5%), за компенсацією частини невикористаної субсидії за економе споживання електричного та газового індивідуального опалення.

Водночас слід зазначити, що для одержувачів субсидій, які   використовують  природний  газ/електричну енергію  для  індивідуального опалення, субсидія буде розраховуватись на опалювальний період з 16 жовтня по  15  квітня  включно. Для  одержувачів, які використовують центральне опалення – з дня прийняття рішення органу місцевого самоврядування  дати  початку (закінчення)  опалювального  періоду.

Органи соціального захисту населення Львівщини готові, в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги, надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *