ОСТАННІ НОВИНИ

Новий нічний експрес Одеса – Львів сформують з свіжозбудованих вагонів

Соломія Григор'єва

|

Новий нічний експрес Одеса – Львів Укрзалізниця сформує з новозбудованих у цьому році вагонів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Ще шість новозбудованих купейних вагонів виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» прийнято в експлуатацію ПАТ «Укрзалізниця». Тепер їх уже 9 із 38, які за договором завод має поставити до кінця 2017 року. Перші три з початку жовтня вже апробували пасажири.

В.о. голови правління товариства Євген Кравцов повідомив, що всі нові вагони укомплектовані сучасним кавовим апаратом, якого немає в жодному поїзді в європейських країнах чи країнах СНД.

«Ці вагони збудовані цього року. Вони вдосконаленої конструкції, адже в технічному завданні на виготовлення рухомого складу ми враховуємо побажання пасажирів. З таких нових вагонів сформуємо новий поїзд – нічний експрес Одеса – Львів. Це популярний туристичний напрямок, на який зростає попит. Тому ми вирішили до цілорічних щоденних трьох пар поїздів у цьому напрямку додати новий. Загалом ми будемо покращувати сполучення з обласними центрами», – розповів Євген Кравцов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *