ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО минула без втрат

Вероніка Рой

|

Учора внаслідок бойових дій на передовій жоден український військовий не загинув та не був поранений. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Минулої доби бойовики порушили режим тиші тричі. Надвечір з настанням сутінків окупанти відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї у Кримському, Лобачевому та Станиці Луганській. Ворожі провокації тривали до півгодини кожна.

Донецький напрямок

Поблизу Авдіївки активно триває збройне протистояння. Ще до світанку противник застосовував танки та міномети в районі міста. Окупанти активізувалися як на півдні (Спартак), так і на сході (Ясинувата). Зазначимо, що окупанти відкрили вогонь по хибній позиції ЗСУ, а дещо згодом – і по справжній.

Українські військовослужбовці оперативно ухвалили рішення про відкриття вогню у відповідь, що дозволило припинити ворожі посягання.

Черговий сеанс ворожого вогню відбувся поблизу авдіївської промзони уже після заходу сонця. Тоді з 21-ї по 23-у годину бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї. В обідню ж пору бойовики проводили збройні провокації у Кам’янці. Неспокійно було також в районі Донецького аеропорту. Місцями атак противника лишаються наші укріплення у Пісках та Невельському. Найгарячішою втім залишається ситуація поблизу Пісків, де обстріли – найтриваліші.

Навколо окупованої Горлівки та на світлодарській дузі вчора було спокійно.

Усього за минулу добу на Донецькому напрямку противник здійснив сім ворожих обстрілів, три з яких – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Місця порушення перемир’я ворогом – традиційні: у Мар’їнському районі та на півдні напрямку. У Мар’їнці вранці бойовики провели збройну провокацію із застосуванням легкого озброєння. На півдні напрямку ворожі обстріли відбулися у Гнутовому, Талаківці та Широкиному. Один з них, у Талаківці, бойовики провели із застосуванням мінометів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *