ОСТАННІ НОВИНИ

Японці погуляли Грибовицьким сміттєзвалищем і вирішили зайнятись львівськими відходами

Катерина Родак

|

На зустрічі із представниками Посольства Японії у Львові обговорено співпрацю у сфері поводження з відходами. Про це Львівському порталу повідомили в департаменті екології Львівської ОДА.

25 вересня відбулась зустріч директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслана Гречаника з представниками Посольства Японії в Україні Ацуші Вакуі та Юрі Іто.

Метою зустрічі було обговорення результатів навчання представників Львівської обласної державної адміністрації в Центрі JICA (навчальні курсі проходили у рамках проекту JICA “Українсько-японський центр”, що стартував у травні цього року) та ознайомлення японських представників з сучасним станом поводження з відходами у м.Львові та Львівській області.


Представники Посольства Японії спільно з начальником відділу екологічної експертизи, нормування атмосферного повітря та поводження з відходами департаменту екології облдержадміністрації Назарієм Сорокою відвідали полігон твердих побутових відходів м. Львова. Під час обстеження присутніх ознайомлено з проблемою, яка виникла з відходами у м. Львові та обговорено перспективи подальшої співпраці Львівської облдержадміністрації з державою Японією у сфері поводження з відходами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *