ОСТАННІ НОВИНИ

Тіна Кароль запрошує львів’ян на сольний концерт в рамках всеукраїнського туру «Інтонації»

Соломія Григор'єва

|

Наступного тижня Тіна Кароль тричі виступить у Львові в рамках Всеукраїнського туру на підтримку свого нового альбому «Інтонації». Нова програма Тіни Кароль – це симбіоз жіночих історій, виражених в піснях і танцювальних постановках в стилі modern and contemporary, передає Львівський портал.

Балет буде неможливо відрізнити від самої Тіни: їх костюми, зачіски завжди повторюють образ співачки. Фокус з двійниками, який запам’ятався після кліпу «Я не перестану», добре розкриває суть самого шоу – показати різні інтонації жінки, всі відтінки жіночого Я.

«Інтонації» – це яскраве і складно технологічне шоу. Завдяки перевізний телевізійної станції на концерті використовується багатокамерна зйомка, паралельний монтаж з графікою і візуальними ефектами. Глядачі вперше побачать пряму live-трансляцію концерту відразу на екранах в залі.

«Кожна пісня – це інтонації моєї душі. У цьому альбомі я інтоную щиро і чисто, з ніжністю і надривом. Це одкровення мого жіночого Я. Впевнена, що кожен почує в моїх нових піснях свої інтонації», – каже Тіна Кароль про свій новий альбом, який повністю звучить в концерті. Також співачка виконує всі свої вiдомі хіти, концерт триває двi з половиною години.

Сучасна хореографія, живий звук, світові та відео ефекти роблять шоу барвистим і наповненим всією палітрою почуттів. Режисерами нової сольної програми Тіни Кароль стали Наталія Острикова, Наталя Лисенкова та Марія Григоращенко, відомі своєю режисурою вокального проекту «Голос країни» на каналі 1+1.

Відзначимо, що Всеукраїнський тур Тіни Кароль стане наймасштабнішим в історії співачки. Артистка виступить в 35 містах України, давши 55 концертів. У Львові співачка дасть 3 сольних концертів поспіль у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької – 2, 3 та 4 жовтня.

Квитки можна придбати тут.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *