ОСТАННІ НОВИНИ

Навіть якщо тариф у маршрутках Львова зросте до 7 гривень, якість перевезень не покращиться

Катерина Родак

|

Навіть якщо у Львові піднімуть вартість проїзду до 6,80 грн, як це анонсувалося раніше, то якісних умов перевезення львів’янам чекати не варто. Про це сьогодні, 26 вересня, під час прес-конференції заявив голова Львівського обласного профільного профспілкового комітету Юрій Кривенко, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, економічно обґрунтований тариф 6,80 гривень все одно не дає змогу транспортним підприємствам купувати нові автобуси і забезпечувати комфорт пасажирів.

«Тариф не дасть можливості придбання нових автобусів. Це тариф виживання, підтримання на плаву наших підприємств», – заявив він.

Водночас голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка побідкався, що лише комунальне АТП №1 отримує нові атвобуси.

«Сьогодні вести розмову про покращення якості в контексті нових автобусів не доводиться. Тому що ми знаємо, скільки сьогодні коштують нові автобуси і скільки треба працювати підприємству, щоб їх придбати. Сьогодні реально серед міських підприємств тільки комунальне підприємство АТП №1 отримує нові автобуси», – зазначив він.

Проте, як доповнив колегу Юрій Кривенко, окупність одного автобусу АТП №1 – 25 років:

Нагадаємо, у Львові можуть ввести 50% оплати проїзду для пенсіонерів.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *