ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські викрили зловмисника, який влаштував незаконний видобуток кварцового піску

Юлія Шпак

|

На Львівщині правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у незаконному видобуванні кварцового піску. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Поліцейські встановили, що видобутий з кар’єру, розташованого у Перемишлянському районі, пісок зловмисники реалізовували будівельним компаніям західного регіону. До кінцевого покупця продукцію доставляли залізничним транспортом.

Працівників комерційної структури, котрі видобували пісок, правоохоронці викрили під час того як вони завантажували чергову партію видобутих корисних копалин для відправки її покупцям. З місця події вилучили техніку: екскаватори, бульдозери та самоскиди.

Також, під час санкціонованих обшуків в офісі львівської компанії, правоохоронці вилучили бухгалтерську документацію, чорнові записи та договори, які підтверджують незаконну діяльність підприємства.

За незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значенняпрацівники слідчого управління поліції Львівщини повідомили майстру дільниці комерційної структури про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.240 (порушення правилвикористання надр) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *