ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком видав дев'ять містобудівних умов та обмежень

Дарина Смеречанська

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 22 вересня, затвердив дев’ять містобудівних умов та обмежень. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Власне, під час нинішнього засідання погодили такі рішення:

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. гр. Волинцем В. А. та Наконечним Д. Р. багатоквартирного житлового будинку на вул. Очеретяній.

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. гр. Герасимовою С. І., Герасимовим Ю. В., Семківим Ю. Б. житлового будинку № 13 на пл. Данила Галицького з розширенням за рахунок відновлення раніше зруйнованих двох поверхів з новостворених приміщень до квартири № 5 і до квартири № 23.

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Сикоцинською Л. В. багатоквартирного житлового будинку з вбудованим підземним гаражем на вул. П. Калнишевського, 13 зі знесенням існуючих споруд.

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Слободян У. І. та Слободяном М. В. магазину на вул. О. Бабія, 12-А за рахунок прибудови.

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. Черник-Кюнг О. А. кав’ярні «Цукернича кав’ярня «Арсенальська» з приєднанням до неї квартир другого поверху № 2 та № 3 на вул. Арсенальській, 7.

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію Львівським державним університетом фізичної культури стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури на вул. М. Черемшини, 17 (корпус загального призначення).

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію будівель та системи теплопостачання спортивно-культурного комплексу Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут на вул. Пасічній, 68 з метою енергозбереження.

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» комплексу багатоквартирних житлових будинків «Східний пагорб» з приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вул. Малоголосківській (будинки Д1-Д7 згідно з генпланом).

-Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Розвиток нерухомості» двосекційної, двотрансформаторної підстанції ТП 6/0,4 кВ на просп. В. Чорновола, 69.

Окрім цього також члени виконкому також погодили і розроблення детального плану території у районі вул. Уласа Самчука, вул. Паркової, вул. І. Франка до межі Стрийського парку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *