ОСТАННІ НОВИНИ

Громада Львова просить зупинити будівництво на Грінченка

|

Громада Львова вимагає заборонити будівництво на вулиці Бориса Грінченка, 11-А та сподівається, що міськрада надасть забудовнику в замін іншу ділянку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «Ідея нації».

За даними активістів, громадські слухання щодо будівництва на Грінченка, 11-А тривали більше, як півтори години. На запитання мешканців відповідав директор ТзОВ «Галичбудсервіс».

«На зборах дійшли висновку, що будувати не можна, оскільки неподалік ділянки є санітарна зона, а саме цвинтар та існує небезпека руйнування сусідніх житлових будинків», – розповідає учасник слухань Остап Стахів.

За його словами, наприкінці зустрічі, громада проголосувала заборонити будівництво на вулиці Б. Грінченка, 11-А та висловила прохання, аби міськрада надала забудовнику іншу ділянку.

Як відомо, 17 лютого 2017 року виконавчий комітет ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ «Галичбудсервіс» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Б. Грінченка, 11-А зі знесенням існуючого магазину-павільйону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *