ОСТАННІ НОВИНИ

Значний відсоток львівських будинків ще не готовий до настання холодів

Катерина Родак

|

Будинки міста Львова активно готують до зими. Станом на сьогодні підписано 99% актів готовності до зими комунальних будинків, 71% – житлово-будівельних кооперативів, 61% – будинків ОСББ, 66% – відомчих будинків.  Про це повідомляють у прес-службі міськради Львова.

Також зараз заповнюють водою системи теплопостачання, проводять ремонтні роботи ШРП, встановлюють лічильники теплової енергії. Про це розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

«На сьогоднішній день підписано 99% актів готовності комунальних будинків до зими. По житлово-будівельних кооперативах підписано 71%, по ОСББ – 61%, по відомчих будинках – 66%.

Станом на сьогоднішній день повірено і встановлено вже 96,2% лічильників теплової енергії у будинках комунальної власності. Ми вже заповнюємо системи теплопостачанням водою. На сьогоднішній день водою заповнено 37% систем у комунальних будинках.

Проведений об’їзд ШРП, тривають невеликі ремонтні роботи і до 10 жовтня плануємо їх завершити, після чого зробимо повторний об’їзд техніки», – зазначила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *