ОСТАННІ НОВИНИ

У Брюховичах збудують ЦНАП

Катерина Родак

|

Незабаром мешканці смт. Брюховичі зможуть отримувати всі послуги «на місці» – для них відкриють Центр надання адміністративних послуг. Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

За словами директора ЛКП «Рембуд» Віктора Писаренка, в управлінні Держгеокадастру вже погодили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, і тепер очікують рішення селищної ради. Роботи планують розпочати в цьому році.

Замовником робіт є ЛКП «Рембуд», якому було виділено з міського бюджету 490 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації і відведення земельної ділянки.

Як розповів директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко, в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області вже погодили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, і тепер очікують рішення селищної ради Брюхович. Тоді зможуть розпочати роботи по зовнішніх мережах і провести експертизу на загальну вартість робіт. Адже вже раніше були розроблені ескізний і дизайнерський проекти, є архітектурні рішення, які пройшли громадські обговорення.

Зазначимо, що ЦНАП у смт. Брюховичі планують розмістити на 1-му поверсі 2-поверхової будівлі. Будувати його будуть за кошти міського бюджету Львова та за  енергоефективними технологіями – зі сендвіч-панелей та металевого каркасу. Загальна площа – 210 кв.м. На 1 поверсі надаватимуть послуги мешканцям – тут буде ЦНАП (передбачені послуги Міграційної служби з можливістю оформлення паспортів) та приймальня селищної ради Брюхович. Також частина 1 поверху буде використовуватись для медіатеки з можливістю проведення в теплу пору року відкритих зустрічей на літній терасі. А 2 поверх, площею 70 кв.м, використовуватиметься для різних зустрічей.

Нагадаємо, у Львові працюють такі підрозділи ЦНАП: на пл. Ринок, 1 (Галицький район), на вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район), на вул. М. Хвильового, 14а (Шевченківський район), на вул. Костя Левицького, 67 (Личаківський район), на пр. Червоної Калини, 72А (Сихівський район), на вул. Ген. Чупринки, 85 (Франківський район) та на вул. Шевченка, 374 (Рясне). Окрім того, зараз напрацьовують концепцію створення нових ЦНАП  для Винник і Рудно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *