ОСТАННІ НОВИНИ

Оприлюднено рейтинг найкращих шкіл Львівщини за підсумками ЗНО

Дарина Смеречанська

|

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» склав рейтинг загальноосвітніх шкіл Львівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Відтак, найкращими загальноосвітніми закладами Львівщини визнали: Дрогобицький педагогічний ліцей, Новояворівський НВК «ЗОШ ІІ ст. – ліцей» Яворівського району, НВК «Рава-Руська школа-гімназія» Жовківського району, Підбірцівську ЗОШ І-ІІІ ст. Пустомитівського району та Яворівську гімназію ім. Осипа Маковея. Переглянути рейтинг та бали інших шкіл Львівської області можна тут. 

Зазначимо, що у якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів використали результати зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали випускники шкіл у 2017 році.

Школи ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів ЗНО, отриманих учасниками тестування з усіх предметів, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням. 

Фото: promin.cv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *