ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських пенсіонерів організували безкоштовні курси з комп’ютерної грамотності

Соломія Головіна

|

У львівській Медіатеці 19 вересня стартували безкоштовні курси із комп’ютерної грамотності для людей старшого віку. Наразі триває набір у навчальні групи, які займатимуться у жовтні. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила одна з організаторів Єлизавета Колеснікова.

Як пояснюють організатори, головна мета – навчити старших людей не боятися комп’ютера і користуватися тими сервісами, які можуть облегшити їм життя.

«Ми хочемо дати їм навики роботи з найкориснішими сервісами. Для тих, хто вже більше знається на комп’ютері, розказуватимуть, як користуватися е-кабінетом, як зареєструватися у е-чергу в ЦНАПі, тощо. Також знайомитимемо їх із Facebook, вчитимемо, як шукати новини, події… Для тих же, хто взагалі нічого не вміє, вчитимемо азів комп’ютерної грамотності», – каже активістка ГО «Промінь змін» Єлизавета Колеснікова.

Наразі комп’ютер опановують дві групи, в кожній з яких по 8 осіб. Ще дві збираються набрати на навчання, які стартують всередині жовтні. Для того, щоб записатись, усіх бажаючих просять телефонувати за тел.: 0983102199.

Учасниками можуть стати особи віком не менш як 55 років. Так, як зазначила Єлизавета Колеснікова, на курсі є учні, які мають і до 80 років.

Організатори наголошують, якщо  буде попит, курси можуть продовжити і наступного року.

Фото: bps-occupational-digest.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *