ОСТАННІ НОВИНИ

«Волю заручникам Кремля!»: львівські студенти влаштували ходу солідарності

|

Сьогодні у Львові студенти різних вишів взяли участь в масштабній акції солідарності із бранцями Кремля «Хода солідарності. Волю заручникам Кремля!». Учасники пройшли ходою по місту, і опісля на площі Ринок відбувся мітинг із виступами ініціаторів та учасників заходу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Приводом для проведення заходу став брутальний арешт російськими спецслужбами та викрадення із території Білорусі 19-річного Павла Гриба. Львівські студенти вирішили продемонструвати солідарність зі своїм однолітком, а також висловити протест проти численних порушень прав людини, до яких вдається ФСБ щодо незаконно утримуваних громадян України в Російській Федерації та окупованому Криму, та практики заручництва, яку активно використовує Російська Федерація з 2014 року», – зазначили  організатори заходу.

Акцію ініціювали Студентська рада Львова, колишній заручник Кремля Юрій Яценко, ГО «Право на волю» (Львів), за підтримки ГО «Медійна ініціатива за права людини» (Київ).

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *