ОСТАННІ НОВИНИ

На сесії львівської міськради знову пускатимуть усіх без винятків?

Омелян Шевчук

|

Львівської міська рада програла апеляцію у суді щодо обмеження прав громадян на участь в пленарних засіданнях мерії. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі громадської організації, яка й подала до суду.

Фото: ZIK

Як відомо, 2 березня 2017 року на пленарному засіданні Львівської міської ради було прийнято рішення про внесення змін до ухвал ЛМР від 17.03.2016 року № 260 «Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання» та від 10.11.2016 року № 1185 «Про порядок виступів на пленарних засіданнях Львівської міської ради», якими було визначено порядок участі громадян, членів територіальної громади м. Львова, представників засобів масової інформації у місцевому самоврядуванні. А саме: порядок доступу (можливість присутності) до пленарного засідання та порядок виступів на пленарних засіданнях Львівської міської ради.

В результаті суд виніс рішення на користь громадської організації та визнав нечинними положення Регламенту, які обмежували права громадян на участь в місцевому самоврядуванні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *