ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО не постраждав жоден український боєць

Олександр Косик

|

За минулу добу внаслідок бойових дій українські військові втрат не понесли. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

Луганський напрямок

Минулої доби російсько-окупаційні сили здійснили ряд обстрілів позицій українських військових з важкого озброєння. У Новотошківському протягом ночі бойовики двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, а вранці здійснили обстріл з артилерії калібру 152 мм. Між 7 та 23 годинами на всій лінії розмежування напрямку запанувала тиша. Пізно ввечері бойовики здійснили обстріл з мінометів та гранатометів по Новозванівці, а також вели вогонь з легкого озброєння по Станиці Луганській та її околицях.

Таким чином вчора на Луганському напрямку сталося 8 збройних провокацій, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Найбільш напружена ситуація спостерігалася в Пісках, де окупанти провели мінометний обстріл середньої інтенсивності, а також вели вогонь з гранатометів та озброєння БМП. На горлівському периметрі, а також на ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка бойовики вели вогонь виключно з легкого озброєння. Всього вчора тут було зафіксовано 11 збройних провокацій.

Маріупольський напрямок

Минулої доби тут відбулося чотири обстріли позицій Збройних Сил України, три з них припали на Водяне. Під час цих збройних провокацій бойовики вели вогонь з кулеметів та гранатометів. Ще один обстріл з стрілецької зброї відбувся в Старогнатівці.

Такі факти оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *