ОСТАННІ НОВИНИ

Горе-забудовник відновив огорожу на захопленій території Парку культури

Дарина Смеречанська

|

У Парку культури забудовник відновив раніше демонтовану огорожу на самовільно захопленій ділянці. Про це повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

«І знову про парк Хмельницького… І знову про захоплення… Кілька тижнів тому було демонтовано огорожу на території, яку захопив власник оцієї будівлі… в парку Хмельницького… Сьогодні він відновив огорожу на території, яка є в нього в оренді. Але, на жаль, знову частину території парку захопив… Складаємо знову акт і знову будемо діяти в межах чинного законодавства…», – написав він.

Як повідомляв Львівський портал, вкінці липня було виявлено незаконне захоплення частини території парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького: забудовник пересунув паркан далі на територію парку і почав заливати капітальну бетонну огорожу.

Всередині серпня огорожу на захопленій ділянці демонтували.

Як відомо, будівництво у Парку культури пов’язують із кандидатом у мери Львова 2015 року від «Нашого краю» Олегом Баляшем.  Історія з будівництвом на Лижвярській, 42, тягнеться з 2011 року.

Фото: Facebook-сторінка Андрія Москаленка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *