ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати вимагають покарати злочинців, які пограбували дім загиблого героя АТО

Андрій Котенський

|

На сесії Львівської обласної ради депутат Мирослава Бабінська закликала голову облдержадміністрації узяти під особистий контроль розслідування справи про пограбування в Золочеві будинку сім’ї загиблого героя російсько-української війни Олександра Швеця. За її словами, злочинців виявили, але звільнили. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

«Уже минув рік, як в місті Золочеві під час похорону загиблого на фронті героя (його ховали на Личаківському кладовищі у Львові) злодії пограбували будинок родини загиблого. Тоді голова облдержадміністрації  пообіцяв, що триматиме розслідування цього злочину на особистому контролі. Зараз відомо, що злочинців виявили і… відпустили. Громадськість побоюється, що цю справу «спустять на гальмах» і зловмисників не буде покарано», – наголосила депутат.

Вона закликала голову адміністрації проконтролювати розслідування, аби справу таки було доведено до кінця та покарано злочинців.

Як відомо, у липні 2016 року під час похорону загиблого на Донбасі відомого адвоката і добровольця Олександра Швеця стався напад на його будинок. Злодії викрали гроші, золоті прикраси, комп’ютер і телефон. Підозрюваних швидко виявили. Одного молодика затримали, а у розшук оголосили ще двох підлітків, які пограбували помешкання покійного героя АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *