ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині від ворожого обстрілу постраждав один український боєць

Олександр Косик

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, один військовослужбовець дістав поранення. Інцидент стався на позиції біля села Новоселівка Друга на Донецькому напрямку під час ворожого обстрілу. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

Луганський напрямок

Основні бойові дії розгорнулися ввечері в районі Бахмутської траси. Послідовно три різні українські позиції були обстріляні з важкого озброєння. Противник випустив по наших позиціях понад 20 мін та кілька артилерійських снарядів. Також серія ворожих обстрілів відбулася у Попаснянському районі.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку противник порушив режим тиші шість разів. Українські війська тричі відкривали вогонь у відповідь. Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Донецький напрямок

Здебільшого бойовики стріляли в темну пору доби. Основними «гарячими точками» вчора були Авдіївка та район Піски – Невельське. Ворог застосовував тільки легке озброєння. Українські війська чотири рази відкривали вогонь у відповідь. На світлодарській дузі вчора бойові дії не велися.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 12 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Окупанти порушували режим на ділянках фронту Новотроїцьке – Старогнатівка та Павлопіль – Водяне.

Противник вів вогонь у часових проміжках від 00:00 до 03:00 та з 18:00 до опівночі, решту часу на фронті було спокійно. На більшу частину ворожих обстрілів українські війська відповідали вогнем з легкого озброєння.

Всього вчора на Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші 13 разів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *