ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень у Львові пройде Всеукраїнський велофестиваль

Олександр Косик

|

24 вересня у Львові у сквері «На Валах» (Порохова Вежа) об 11.00 год. стартує найбільша велосипедна подія Львівщини – Всеукраїнський велофестиваль. Організатором заходу є Громадська організація «Громадський рух переселенців Донбасу» за підтримки УВКБ ООН, управління молоді та спорту Львівської міської ради, департаменту туризму ЛОДА та партнерів проекту, передає Львівський портал.

Урочисте відкриття фестивалю об 11.00 год. біля пам’ятника Іванові Франкові. В програмі велофестивалю плануються різноманітні заходи – це велопробіг учасників, фігурна їзда та різноманітні конкурси, велотріал.

Маршрут велопробігу: збори та старт, біля пам’ятника Іванові Франкові, вул. Університетська, 1.

Продовження маршруту: вул. П. Дорошенка – вул. В. Великого – вул. І. Виговського – вул. Любінська – площа Св. Юра – вул. Соломії Крушельницької – пр Свободи, 1.

Кінцева – вул. Братів Рогатинців, сквер «На Валах».

Учасники велопробігу можуть формувати команди із учасників, які представляють корпоративні бренди власних фірм або бренди спонсорів велофестивалю. Велопробіг стартує об 11.00. Попередня реєстрація учасників обов’язкова.

До велопробігу долучаться учасники відпочинкового маршруту фестивалю «Бабине літо», який відбудеться 23 вересня на території Яворівського національного природного парку.

Організатори надають ексклюзивну пропозицію для пар, які одружуються у цей день. При умові попередньої реєстрації молодята можуть  приїхати на церемонію вітання на велосипедах із відповідним музичним супроводом. Пара отримає подарунок та незабутні враження від весільного велопробігу.

Після завершення велопробігу відбудеться розважальна програма від вело-шоу «Велотріал». Екстремальні трюки учасників шоу ексклюзивні, цікаві та незабутні.

Під час фестивалю відбудеться виставка-продаж.

Головна мета фестивалю – популяризація велосипеда як альтернативного виду транспорту, активного та здорового способу відпочинку та розвитку велотуризму.

Інформація про умови участі та актуальні новини від організаторів та партнерів на сайті та в соціальних мережах за адресами: https://www.facebook.com/LvivVeloFest/;   http://new.moved.org.ua/

Контактна особа: Євген Терещенко, 098 0826266, [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *