ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на площі Ринок львівські пластуни урочисто відкриють новий пластовий рік

Олександр Косик

|

У неділю, 17 вересня, у Львові відбудеться Відкриття пластового року, яке стало традиційним для львівських пластунів. Після насиченого таборового літа новаки, юнаки, старшопластуни та пластуни-сеньйори повертаються до звичного темпу пластування, налаштовуються на новий продуктивний рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Святкування Відкриття пластового року розпочнеться у Гарнізонному храмі свв.апп. Петра і Павла, де відбудеться молебень, тоді на площі Ринок, біля входу в Ратушу, пройдуть традиційні пластові урочистості, після яких усі охочі зможуть відвідати «Пластове містечко», що функціонуватиме впродовж усього дня в сквері навпроти ЛОДА.

Упродовж неділі, 17 вересня, у Пластовому містечку відбуватимуться різні забави, майстер-класи для усіх охочих, також буде представлена пластова кухня. У межах Відкриття Пластового Року поруч Пластового містечка також діятиме і Третій Пластовий Ярмарок, де пластуни презентуватимуть власну домашню випічку та вироби ручної роботи.

Програма Відкриття пластового року:

11.00-12.00 – служба Божа у Гарнізонному храмі

13.00-13.45 – урочисте пластове відкриття на площі Ринок

12.00-18.00 – функціонування «Пластового містечка» у сквері навпроти ЛОДА.

Фото: plast.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *