ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Нідерландах львів’янки змагатимуться за гандбольний Єврокубок

Соломія Григор'єва

|

Сьогодні, 16 вересня, львівська «Галичанка» у Нідерландах зіграє єврокубковий матч-відповідь із «Морренгоф Янсен Далфсен» в межах першого кваліфікаційного раунду Кубка ЄГФ (Європейської гандбольної федерації). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі гандболісток.

У першій зустрічі цих команд, яка відбулася у Львові 10 вересня, перемогу святкували «Галичанки» з рахунком 26:22. А другий матч приймають суперниці у себе вдома. Нагадаємо, що до наступного, 2-го раунду Єврокубка, вийде команда, яка переможе за сумою м’ячів, забитих у двох іграх.

Склад «Галичанки» на другий матч проти «Морренгоф Янсен Далфсен» виглядає так: воротарі – Марія Гладун, Вікторія Салтанюк, польові гравці – Наталія Савчин, Марина Коновалова, Тетяна Поляк, Анастасія Баранович, Наталія Стрюкова, Наталія Воловник, Мар’яна Маркевич, Наталія Сабова, Софія Давидянц, Олена Косик, Юлія Головко, Ольга Василяка, Ілона Гайкова, Діана Колодійчак.

Підопічних Тетяни Штефан та Анжели Савченко очікує нелегке протистояння з нідерландками. Адже останні налаштовані рішуче і навіть свою невдачу у виїзному матчі означили як «поразка з перспективою виходу у 2-ий тур Єврокубка». Однак і гандболістки «Галичанки» в бойовому настрої.

Усіх закликають дивитись пряму трансляцію. Початок о 20 год. за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *