ОСТАННІ НОВИНИ

Львів на 98% готовий до опалювального сезону

Катерина Родак

|

Теплопостачальні підприємства міста Львова на 98% готові до нового опалювального сезону. Як розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», проведені роботи щодо реконструкції, ремонтів об’єктів теплопостачання, інформує прес-служба міськради Львова.

Відтак, до нового опалювального сезону підготовлено 132 котельні, 138 ЦТП, 84 ІТП.

Зараз ще виконують реконструкцію котельні на пл. Соборній, 5. Зараз триває монтаж теплотехнічного та газового обладнання. Проводиться реконструкція котельні на вул. Левицького, 8 – завершується монтаж обладнання. Виконується заміна теплових мереж відповідно до інвестиційної програми на 2017 рік – виконано або в роботі 4 км трубопроводів.

Вже виконано заміну магістральної теплової мережі в районі ТЦ «Шувар» на пр. Червоної Калини. Виконано заміну магістральної теплової мережі в районі басейну «Медик» на вул. Сахарова. Проведено заміну магістральної теплової мережі на вул. Миколайчука. Виконано заміну магістральної теплової мережі ТЕЦ-1 на пр. Червоної Калини. Замінено 15 насосів. Ліквідовано дві підвальні котельні на вул. Коновальця, 99, 103 та змонтовано окрему модульну котельню. Виконуються монтажні роботи для введення в дію диспетчеризації об’єктів підприємства.

Також проведено капітальні ремонти на ТЕЦ-1: виконується капітальний ремонт ПК-6, а також його автоматизація, капітальний ремонт ВК-3, капітальний ремонт ТГ-4, виконано середній ремонт ТГ-3, ТГ-6.

Крім того, виконано технічні вимоги на тендер зі встановлення у Шевченківському районі  84 ІТП (виділення коштів планується відповідно до Кіотського протоколу). Проводяться тендерні процедури зі встановлення на Сихівському районі 409 ІТП (виділення коштів планується відповідно до кредиту ЄБРР). Розроблено ТЕО для будівництва котельні на альтернативному паливі на базі котельні Надійна, 2 (Кінескоп).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *