ОСТАННІ НОВИНИ

Майже вся фракція «Самопомочі» проголосувала за виділення Ахметову ділянки у Львові

Катерина Родак

|

Сьогодні, 14 вересня, депутати Львівської міськради не погодили відведення земельної ділянки на Кульпарківська, 93 ТзОВ “Метінвест-СМЦ”, бенефіціарним власником якого є олігарх Рінат Ахметов. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

Депутати не підтримали ні виділення цієї ділянки, ні ухвалу про відмову виділення цієї ділянки. Проте цікаво, що за відведення землі підприємству олігарха проголосувало 17 депутатів: 14 представників “Самопомочі”, двоє  – з БПП «Солідарність» та секретар міськради  Анатолій Забарило.

Згідно ухвали, мова йде про вилучення  за згодою з користування публічного акціонерного товариства “Львівський завод залізобетонних виробів №1” земельну ділянку площею 1,1100 га на вул. Кульпарківській, 93.

“Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю “Метінвест-СМЦ“ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 1,1100 га  в оренду терміном на 3 роки на  вул. Кульпарківській, 93 для обслуговування складу металопрокату за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення”, – йдеться в ухвалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *