ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА заявили про ігнорування зі сторони мерії вирішення транспортного колапсу у місті

Катерина Родак

|

Львівська ОДА вважає неприпустимим ігнорування звернень щодо збільшення кількості автобусів на маршрутах та налагодження логістики курсування громадського транспорту у напрямку кінцевих автостанцій у місті Львові. Про це зазначають у прес-службі Львівської ОДА.

Нагадаємо, аби уникнути транспортного колапсу 4 вересня адміністрація звернулась до влади міста з вимогою збільшити кількість транспортних засобів на маршрутах.

6 вересня адміністрація скерувала звернення до міськради щодо належного забезпечення виїзду з усіх периферійних зон до центру міста.

Окрім того, з понеділка, 11 вересня, планувалось подовжити експрес-маршрути, які курсують з АС «Західна»  до Приміського Вокзалу у напрямку до площі Різні. Втім,  схема курсування автобусів не змінилась. Більше того, мешканці та гості міста змушені додатково платити за проїзд у цьому транспорті, людям не надають жодної альтернативи.

Відтак, Львівська ОДА  і надалі наполягає на врегулюванні міською радою транспортних перевезень у місті. У разі невиконання скерованих звернень, адміністрація вживатиме відповідних заходів.

Нагадаємо, що  відповідно до укладених угод на транспортні перевезення міжміських та приміських маршрутів, перевізники, які здійснювали перевезення у Мостиському напрямку з 2 вересня курсуватимуть на АС Західна, замість Залізничного вокзалу, а для автобусів із Пустомитівського та Городоцького напрямку кінцева зупинка буде не на Приміському вокзалі, а на сертифікованій автостанції АС №3, а пасажири із Жовківського напрямку їздитимуть не до площі Теодора, а до АС№2. Транспортні угоди з перевізниками укладені на основі вимог Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *